Skip to main content

Yoga-coach Kim

Ik ben Kim. Ik ben 35 jaar, gelukkig getrouwd met Jonas en trotse mama van Maya.

Na mijn studies Master in het Sociaal Werk, ging ik aan de slag bij de stedelijke dienst Onderwijs & Opvoeding. Ik volgde toen ook de postgraduaat Oplossingsgericht werken met kinderen en ouders aan de KHLim. Ondertussen werk ik al bijna 6 jaar als pedagogisch directeur van de buitenschools opvang in een kinderdagverblijf in Genk.

2018 was voor mij een kanteljaar. Ik voelde dat ik iets anders wou. Ik wou verdiepen, verbinden, vertragen. Ik deed zelf al een tijdje aan yoga en wat deed en doe ik dit graag! Ook genoot ik erg van de uitstappen met de school van mijn dochter. Ik combineerde de twee en in 2019 ‘studeerde’ ik af als Kinderyoga docente.

Mijn ‘carrière’ als kinderyoga docente startte met het begeleiden van de sportkampen van Sportspetters. Stilletjesaan begon het meer te kriebelen en sinds september 2019 heb ik als zelfstandige in bijberoep ‘Wonder Kinderyoga’ opgericht. In samenwerking met Sportspetters geef ik yogakampen in de vakanties, organiseer ik ouder-kind yoga en wekelijkse lessen bij Praktijk Koza.

In de lessen combineer ik mijn hart voor kinderen en voor boeken: de kinderyogales baseer ik bijna altijd op een verhaal. Er bestaan zoveel prachtige kinderboeken! Zo gaan we samen op avontuur doorheen het hele verhaal. In een kinderyogales warmen we op, we ‘gronden’, we doen op een speelse wijze houdingen, we dansen, doen gek,… Maar er is ook aandacht voor onderlinge massage, samenspel, mindfulness, ademhalingsoefeningen en meditatie. De les ronden we samen af met een creatieve verwerkingsopdracht (tekenen, kleuren, verven, kleien,…) en tijd voor jezelf en elkaar.

Gevolgde opleidingen

  • Oplossingsgericht werken met kinderen
  • Kinderyoga

Waarvoor kan je bij mij terecht?

  • Kinderyoga in kleine groepjes en huiselijke sfeer
  • Ouder-kindyoga
Yoga-coach Kim

Neem contact op

Kim
Burgemeester Geyskensstraat 20 - 3580 Beringen
0486 97 89 77 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © praktijkkoza.be | Privacy policy

Website by It’s me